h1. Conferencias de Audio
----
As audioconferencias son a opción máis rápida e sinxela de realizar unha reunión entre asistentes de diferentes países e zonas horarias.
Para poder desfrutar deste servizo, ten que chamar o teléfono específico da sala de audioconferencia e introducir o código da súa reunión. Póñase en contacto con Campus do Mar ([support@campusdomar.es|mailto:support@campusdomar.es] ou \+34 986130013) para coñecer o código da súa reunión e siga os pasos seguintes.

h3. Como acceder á sala de audioconferencia
----
Ten varias formas de acceder á sala de audioconferencia:

h4. Directamente:

- Chame o número da sala 986130042*.
- Despois da locución, prema o código que lle facilitaron para a súa reunión e prema en #.

*\*ATENCIÓN: se chama dende un teléfono da Universidade de Vigo, pode marcar directamente a extensión 130042.*

h4. Con consulta (chamada transferida):

- Primeiro chame ó participante e desvíe a chamada á sala de audioconferencia 130042.
- Despois da locución, prema o código que lle facilitaron para a súa reunión e prema en #.

Se emprega un dos teléfonos para os que Campus do Mar ofrece soporte técnico, pode consultar a información concreta de como invitar a un usuario nos seguintes enlaces:
- [Astraa 6731i|Invitar a un usuario co teléfono Astraa 6731i]
- [Grandstream GXP1450|Invitar a un usuario co teléfono Grandstream GXP1450]
{column}
{column:width=2%}
{column}
{column:width:27%}

h5. Idioma: [Español|help:Servicio de audioconferencias de Campus do Mar] \| [Inglés|ENCMAR:Campus do Mar audio conference room]