Esta é a imaxe que se lle amosará en primeiro lugar:

!1.png|align=center,thumbnail,border=1!

A continuación marque a opción entrar como invitado (_Enter as a Guest_), escriba o seu nome no espazo dispoñible e prema entrar na sala. Se dispón dunha conta de DigiMar pode acceder a través da segunda opción.

A primeira vez que inicie sesión nun equipo pode pedirlle que instale ou acepte un plug-in para o seu correcto funcionamento. Prema en instalar e siga os pasos. Cando finalice a instalación, a páxina recargarase automaticamente. De non ser así, pódea recargar manualmente.

A instalación deste plug-in tamén pode solicitarse durante a videoconferencia cando realice determinadas opcións como o Asistente para a configuración de audio (_Audio Setup Wizard_) ou compartir co resto de participantes a pantalla do seu PC. Os pasos a realizar serían os mesmos que se explicaron no parágrafo anterior.

Tras iniciarse a aplicación mostrarase a seguinte interface:

!inicio.jpg|align=center,thumbnail,border=1!

----
{column}
{column:width=2%}
{column}
{column:width:27%}

h5. Idioma: [Español|help:1. Login] \| [Inglés|ENCMAR:1. Login]