{pop-away:metadata \| comments \| children \| labels}
{section}{column:width=68%}

O primeiro que ten que facer +sempre+ que inicie unha nova reunión é lanzar o asistente de configuración de audio. Esta opción atópase dentro do menú _Meeting_, no submenú _Audio Setup Wizard_.

!3.jpg|align=center,thumbnail,border=1!

Aparecerá o seguinte asistente de configuración. Prema en _Next_ para continuar:

!4.jpg|align=center,thumbnail,border=1!

*Paso 1:* Reproducción de audio: O son debería reproducirse nos auriculares para confirmar que están conectados correctamente. Consulte a axuda en caso de que non se reproduza correctamente o son.

!5.jpg|align=center,thumbnail,border=1!

*Paso 2:* Selección do micrófono: Debe seleccionar o dispositivo que vai empregar. Entre as opcións habituais adoita aparecer, o micrófono integrado se o PC dispón del, o micrófono da cámara se se trata dunha cámara non integrada no PC, a entrada de micrófono estándar (adoita estar na parte frontal ou na parte traseira, dependendo de cal estea habilitada ou nun dos conectores próximos ó dos auriculares). Os micrófonos integrados ou das webcams poden non ser a mellor opción xa que adoitan captar máis ruído do noso entorno e pode que non nos escoiten claramente. No caso de non dispor de outro, é importante corroborar mediante o seguinte paso, ou mediante a opinión doutros participantes, que o noso audio se recibe correctamente.

!6.jpg|align=center,thumbnail,border=1!

*Paso 3:* Gravación de audio: Preme _Record_ para iniciar unha gravación de proba. Para comprobar a calidade do son e o volume do noso micrófono, procederemos a detela e reproducila.

!7.jpg|align=center,thumbnail,border=1!

É probable que se nos amose unha mensaxe como a que sigue, solicitándonos acceso ó audio do noso micrófono (e posteriormente tamén dará acceso á imaxe da nosa cámara).

!8.png|align=center,thumbnail,border=1!

*Paso 4:* Test de ruído: Neste paso a aplicación analiza o audio ambiente que capta polo micrófono. Para este paso simplemente nos manteremos en silencio mentres a barra de progreso se completa.

!9.png|align=center,thumbnail,border=1!

Para finalizar o asistente amosarásenos unha xanela con unha mensaxe indicando que o asistente foi completado satisfactoriamente. Nesa xanela preséntanse os valores da configuración seleccionados (micrófono, características de audio e de ruído).

!10.png|align=center,thumbnail,border=1!

----
{column}
{column:width=2%}
{column}
{column:width:27%}

h5. Idioma: [Español|help:2. Configuración de audio] \| [Inglés|ENCMAR:2. Audio Configuration]