{pop-away:metadata \| comments \| children \| labels}
{section}{column:width=68%}

h4. Guía rápida do teléfono Grandstream GXP1450
----
!grandstream_gl.png|align=center,thumbnail,border=1!

h4. Transferencia
----
h6. Para transferencia directa (sen falar coa persoa à que transferimos a chamada):

# Recibes a chamada
# Preme #
# Marca o número de destino ou selecciónao na axenda
# Preme #
# A chamada foi transferida. Xa podes colgar o teléfono.

h6. Para transferencia asistida (cando falamos co receptor da transferencia):

# Recibes ou fas a chamada
# Preme o botón TRANSFER
# Marca o número de destino ou selecciónao na axenda
# Preme #
# Fala coa persoa á que queres transferir a chamada
# Agora podes colgar directamente ou premer TRANSFER. Nos dous casos a chamada será transferida.

Para recuperar a chamada cando a persoa que a debe recibir non responde (transferencia asistida)
# Preme * (para cancelar a chamada de saída)
# Preme a tecla da liña activa (aquela que parpadea)

h4. Teclas
----
* !indicador de volumen.jpg|thumbnail,width=100! Axusta o volume do altofalante no auricular de man, mans libres, auriculares ou timbre de chamada.
* !auriculares.jpg|thumbnail! Permite descolgar a chamada empregando directamente os auriculares e intercambiar o uso entre os auriculares e o altofalante.
* !mute.jpg|thumbnail! Silencia o micrófono do auricular ou mans libres (o interlocutor non escoita do que se está a falar)

* !send.jpg|thumbnail! Activa ou desactiva o uso do auricular de man e pode usarse tamén como tecla de envío ou rechamada

* !altavoz.jpg|thumbnail! Activa ou desactiva o uso do mans libres
* !keypad.jpg|thumbnail! La tecla central permite a entrada ó menú de configuración do teléfono. Se estamos dentro do menú, as outras teclas nos permiten navegar por el e a tecla central funciona para confirmar.
** A tecla arriba (fora do menú) amósanos as chamadas perdidas
** A tecla dereita (fora do menú) amósanos as chamadas recibidas
** A tecla abaixo (fora do menú) amósanos as chamadas realizadas
** A tecla esquerda permítenos volver atrás para volver á pantalla inicial do teléfono

h4. Axenda
----
Premendo na tecla !agenda.jpg|thumbnail! accédese á axenda. Se non hai ningún número gardado só aparecerán as opcións de menú da axenda.

h4. Gardar números

# Para gardar un novo contacto na axenda seleccione "Nova entrada"
# Preme a tecla OK.
# Seleccione o campo no que introducir os datos (Nome, apelido, número) e preme OK
# Unha vez completados os datos seleccione "Confirmar Dir" e preme OK
# O novo contacto foi introducido na axenda correctamente. Ó entrar nela aparecerán os contactos por orde alfabética.

----
{column}
{column:width=2%}
{column}
{column:width:27%}

h5. Idioma: [Español|help:Manual del teléfono Grandstream GXP1450] \| [Inglés|ENCMAR:Grandstream GXP1450 Telephone User Guide]