Invitar a un usuario co teléfono Grandstream GXP1450

You are viewing an old version of this page. View the current version. Compare with Current  |   View Page History

Como invitar a un usuario a unha audioconferencia co teléfono Grandstream GXP1450:

• Prema a tecla "LINE" para seleccionar a liña de chamada.
  • Chame o número da persoa á que quere invitar á conferencia. Se chama a un teléfono que non pertenza á Universidade de Vigo, deberá marcar 0 antes do número ó que desexa chamar.
  • Informe ó usuario de que vai ser transferido á audioconferencia.
  • Prema a tecla "TRANSFER".
  • Insira o número da sala de conferencia 986130042 (ou 130042) e prema a tecla #.
  • Insira o número pin que lle facilitaran e prema a tecla #. Espere ata que se confirme a transferencia.
  • Prema a tecla "TRANSFER" ou termine a chamada, para realizar a transferencia. O usuario será transferido a continuación.
Idioma: Inglés | Español