Invitar a un usuario co teléfono Astraa 6731i

Como invitar a un usuario a unha audioconferencia co teléfono Astraa 6731i:

• Prema a tecla para seleccionar a liña que desexa utilizar (L1 ou L2).
  • Chame o número da persoa á que quere invitar á conferencia. Se chama a un teléfono que non pertenza á Universidade de Vigo, deberá marcar 0 antes do número ó que desexa chamar.
  • Informe ó usuario de que vai ser transferido á audioconferencia.
  • Prema a tecla para transferir la chamada.
  • Insira o número da sala de conferencia 986130042 (ou 130042).
  • Insira o código pin que lle facilitaran e pulse # para confirmar.
Esta sería a secuencia do proceso: