Manual Adobe Connect

You are viewing an old version of this page. View the current version. Compare with Current  |   View Page History

Adobe Connect é un sistema de videoconferencia web que nos permite realizar videoconferencias dende calquera ordenador equipado cunha Webcam e uns auriculares con micrófono. A conexión realizase abrindo unha páxina Web sen necesidade de instalar outro software, e nos permite compartir documentos empregando unha conexión de Internet doméstica e sin apenas planificación previa. Resulta moi adoitado parareunións de investigadores, titorías ou clases remotas, mesmo para organizar de congresos virtuais.
Nos permite ademais gravar as sesións realizadas para empregalas posteriormente, xa sexa como material didáctico no caso de clases e congresos ou como acta dixital no caso das reunións.