1. Recibes a chamada
  2. Premes #
  3. Escribes o número ó que queres transferir ou o seleccionas na axenda
  4. Premes #
  5. A chamada xa foi transferida. Xa podes colgar o teléfono.
    Para transferencia asistida (cando falamos co receptor da transferencia):
  1. Recibes ou fas a chamada
  2. Premes o botón TRANSFER
  3. Escribes el número al que queres transferir o lo seleccionas en la axenda
  4. Premes #
  5. Falas coa persoa á que queres transferir a chamada
  6. Agora podes colgar directamente ou premer TRANSFER. Nos dous casos transferirase a chamada.

Para recuperar la chamada cando a persoa á que queres transferir (transferencia asistida) non responde

1. Preme * (con isto cancelas la chamada saliente)
  2. Preme a tecla da liña activa (aquela que parpadea)

Teclas

• Ajusta el volume del altavoz en auricular de mano, manos libres, auriculares o timbre de chamada.
  • Permite descolgar a chamada empregando directamente os auriculares e intercambiar o uso entre los auriculares e o altofalante.
  • Silencia o micrófono do auricular ou mans libres (o interlocutor non escoita do que se está a falar)
  • Activa ou desactiva o uso do auricular de man e pode usarse tamén como tecla de envío ou rechamada
  • Activa o desactiva o uso do mans libres
  • ** La tecla central permite a entrada ó menú de configuración do teléfono. Se estamos dentro do menú, as outras teclas nos permiten navegar por el e a tecla central funciona para confirmar.
    • A tecla arriba (fora do menú) amósanos as chamadas perdidas
    • A tecla dereita (fora do menú) amósanos as chamadas recibidas
    • A tecla abaixo (fora do menú) amósanos as chamadas realizadas
    • A tecla esquerda permítenos volver atrás para volver á pantalla inicial do teléfono

Axenda

Premendo na tecla accedese á axenda. Se non hai ningún número gardado so aparecerán as opcións de menú da axenda.

5. O novo contacto foi introducido na axenda correctamente. Ó entrar nela aparecerán os contactos por orde alfabética.

Language: Español | English