Servizo de audioconferencias de Campus do Mar

Conferencias de Audio

As audioconferencias son a opción máis rápida e sinxela de realizar unha reunión entre asistentes de diferentes países e zonas horarias.
Para poder desfrutar deste servizo, ten que chamar o teléfono específico da sala de audioconferencia e introducir o código da súa reunión. Póñase en contacto con Campus do Mar (support@campusdomar.es ou +34 986130013) para coñecer o código da súa reunión e siga os pasos seguintes.

Como acceder á sala de audioconferencia

Ten varias formas de acceder á sala de audioconferencia:

Directamente:

• Chame o número da sala 986130042*.
  • Despois da locución, prema o código que lle facilitaron para a súa reunión e prema en #.

*ATENCIÓN: se chama dende un teléfono da Universidade de Vigo, pode marcar directamente a extensión 130042.

Con consulta (chamada transferida):

• Primeiro chame ó participante e desvíe a chamada á sala de audioconferencia 130042.
  • Despois da locución, prema o código que lle facilitaron para a súa reunión e prema en #.

Se emprega un dos teléfonos para os que Campus do Mar ofrece soporte técnico, pode consultar a información concreta de como invitar a un usuario nos seguintes enlaces: