Manual Adobe Connect

Adobe Connect é un sistema de videoconferencia web que nos permite realizar videoconferencias dende calquer ordenador equipado cunha Webcam e uns auriculares con micrófono. A conexión realizase abrindo unha páxina Web, sen necesidade de instalar outro software, e nos permite compartir documentos empregando unha conexión de Internet doméstica sen apenas planificación previa. Resulta moi adoitado para reunións de investigadores, titorías ou clases remotas, mesmo para organizar de congresos virtuais.
Permíteno ademais gravar as sesións realizadas para empregalas posteriormente, xa sexa como material didáctico, no caso de clases e congresos, ou como acta dixital, no caso das reunións.